Wednesday, October 26, 2022

Tampereen tunnetuin matu- ja islaminvaasion vastustaja tunnettu humanisti ja oikeinajattelija kuntavaaliehdokas Seppo Lehto kysyy ja ihmettelee kansakunnan mädännäisyyksiä: Suomalaiset ollaan laittamassa kuin siat säkkiin. Olisiko aika nousta puolustamaan etujamme?

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 9.10.2022 vapaussoturi@gmail.com yhteystietoni
https://Seppo-Lehto-kansanedustajaksi.blogspot.com


Eduskuntavaalien ehdokasasettelut etenevät 2023 talvikauteen: Tampereen tunnetuin matu- ja islaminvaasion vastustaja tunnettu humanisti ja oikeinajattelija kuntavaaliehdokas Seppo Lehto kysyy ja ihmettelee kansakunnan mädännäisyyksiä: Suomalaiset ollaan laittamassa kuin siat säkkiin. Olisiko aika nousta puolustamaan etujamme? 

Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista / Sinimusta viheroikeisto (nimivaihtoehdot vielä auki) eduskuntavaaleissa 2023 tarjoaa teille ehdokkaita suomalaisemman Suomen asialla yhteislista 2023 eduskuntavaaliehdokkaat. 
Katso mieluisa itsellesi. Mikäli yhteislista ei toteudu Seppo Lehto on omalla listallaan. 

Yhteydenotot: vapaussoturi@gmail.com

Yhteistyö on mahdollista myös muuten, jos oikeasti Suomen asialla oleva yhteistyökumppanivaihto ehto loksahtaa kohdalleen.

3.9.2001 aluepalautusmielenosoitus. Kuvassa mukana Seppo Lehto oman aluepalautusvaatimuskylttinsä kanssa-----------------
Miehittäjä-Ryssään luottaminen on tullut kaikille moskovan oblastin naapureille ja sen siirtomaa-alueilla kalliiksi raatoina, kansanmurhina, sotarikoksina, alueriistoina etc.


Putin = Stalin reinkarnation


-------------

Ryssälän terroristivaltio ja valheensa julki kaikille tahoille, oppikaa jo mitä Ryssä on!-----
Kansakunnallinen herättäjä Seppo Lehto eduskuntaan 2023 tuellanne. Käynnistäkää oma-aloitteisia somekampanjoita asian edistamiseksi?
------

No comments: